SERVEIS

Tot el que una estratègia de comunicació necessita


Planificació de Mitjans

Som experts en la planificació de tot tipus de campanyes als mitjans, buscant sempre l'òptima combinació de factors per aconseguir el màxim benefici per a cada estratègia i pressupost.


Màrqueting Online

Estem especialitzats en la part digital del Màrqueting. Ajudem als nostres clients a tenir visibilitat en tots els canals disponibles: pàgina web, xarxes socials, publicitat online, campanyes amb Influencers etc. Tot això amb grans dosis de creativitat sense deixar de costat l'eficiència i l'eficàcia.
 


Anuncis Oficials

Realitzem, gestionem i tramitem la inserció de tot tipus d'anuncis oficials: convocatòries, fusions, expropiacions, edictes, concursos, ampliacions, subhastes etc.


Lead màrqueting

A través de campanyes de telemàrqueting, captem els leads que la teva empresa necessita per a la generació de reunions comercials en l'entorn B2B. D'aquesta forma nodrim a l'equip comercial de la teva companyia del volum de visites necessàries perquè es puguin dedicar exclusivament al que millor saben fer: vendre.


Serveis Complementaris

Completem el procés publicitari amb el disseny i producció de les peces necessàries per posar en marxa la teva campanya.