HISTÒRIA

Cronologia de la història de Roldós

Fundació

1872

 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

 

 

"Las Noticias"

1896 -1939


Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins al final de la Guerra Civil espanyola.
"Empresa Española Roldós Tiroleses"

1929 - 1932

El 1929 l'agència Roldós protagonitza junt amb Los Tiroleses S. L., Helios, Prado Tello, Agencia Reyes i la Sociedad General de Anuncios de España la primera fusió d'agències publicitàries produïda a Espanya. D'aquesta unió neix Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad.

"Fundación
Roldós Gispert"

1933 - 1939

Després de la dissolució de Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad es crea, el 1933, l'aliança Roldós-Gispert, S.A., que es manté fins 1939. Els grans èxits assolits avalen la seva trajectòria fins a convertir-se en una de las agències més prestigioses de la publicitat de l'estat.

Planificació
de Mitjans

1995

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Marketing
Online

2006

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món en actiu.


HISTÒRIA

Clipping