HISTÒRIA

Cronologia de la història de Roldós

Fundació

1872

 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

 

 

"Las Noticias"

1896 -1939


Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins al final de la Guerra Civil espanyola.
Anys de Fusions

1929 - 1939


S'inicia un període d'activitat intensa en el  panorama nacional d'agències publicitàries, amb multitud de fusions i adquisicions. Roldós després de la fusió de diverses agències va passar a anomenar-se Roldós-Tiroleses SA de Publicidad fins al 1932, i posteriorment es va denominar Roldós-Gispert SA fins al 1939.

Planificació
de Mitjans

1995

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Marketing
Online

2006

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món en actiu.

150
Aniversari

2022

El 2022 es commemora el 150è aniversari de l'agència. Un segle i mig d'activitat ininterrompuda és una fita que poques empreses assoleixen i és un gran motiu de satisfacció i de celebració per a l'agència, la més antiga del món en actiu. Serà un any ple d'esdeveniments i celebracions per commemorar aquesta fita històrica.


HISTÒRIA

Clipping