SERVEIS

Marketing Online

Estem especialitzats en la part digital del Màrqueting. Ajudem als nostres clients a tenir visibilitat en tots els canals disponibles: pàgina web, xarxes socials, publicitat online, campanyes amb Influencers etc. Tot això amb grans dosis de creativitat sense deixar de costat l'eficiència i l'eficàcia.

Web

Ens adaptem a la nova generació de webs responsive, perquè el teu públic et vegi igual de bé des del seu PC que des del seu smartphone.

Social Media

Plantegem l'estratègia i gestionem el dia a dia de xarxes i blogs, creant una comunitat atractiva de la qual l'empresa pugui servir-se.

Influencers

Detectem, contactem i treballem amb els personatges claus per al teu negoci, aquells que viralizarán els teus continguts més ràpid.

Video

L'anomenat actualment "rei dels continguts" en Internet, produïm el format que més s'adapti a les teves necessitats.

Publicitat Online

Gestionem campanyes online en Google Adwords, Facebook Ads, Bàners o qualsevol altre suport online que es vulgui utilitzar.

Esdeveniments

Modernitzem els actes presencials perquè estiguin units al món online, una cosa que creiem inseparable al món actual.

Disseny

Realitzem qualsevol tipus de disseny per a qualsevol tipus de plataforma (imatge corporativa, presentacions, publicitat...)

Publicity

Ens encarreguem que els mitjans es facin ressò d'una novetat en l'empresa, redactant notes de premsa i difonent-les entre la premsa target.

Gamificació

La millor forma de captar a la teva audiència és realitzar al costat d'ells accions que els desafiïn i alhora els premiïn d'alguna manera.