PLANIFICACIÓN DE MEDIOS

Influencer Marketing

Dins de la PUBLICITAT DIGITAL sobresurt la figura de l'INFLUENCER, fonamental en l'era del Social Media o les Xarxes Socials, ja que gaudeix de prestigi en determinats assumptes com es demostra en què les seves opinions i actualizacions d'estat són compartides i comentades per moltes persones, de manera que arriben a actuar com a prescriptor de les marques de determinats sectors.

 

El Màrketing d'Influencers és doncs l'estratègia de màrketing que consisteix en establir uns vincles de col·laboració entre les marques/empreses i les persones que tenen visibilitat i protagonisme a internet, i que són de gran valor per a diferents aspectes en l'estratègia de marca: posicionament, venda, distribució, preu, qualitat i servei.

 

Distingir, classificar, contactar i valorar als Influencers a una campanya Digital és fonamental per qualsevol marca que utilitzi el Medi Digital en la seva Planificació de Mitjans, tant directament como recolzant a altres campanyes en altres mitjans més tradicionals, ja que actua amb efecte multiplicador de la inversió en la resta de mitjans.

¿Interessat en una campanya d'Influencer Màrketing?

Presenta'ns el teu briefing i plegats estudiarem la millor manera d'arribar al teu target i aconseguir els teus objectius.
Demana ara una planificació sense compromís.